Götaplatsen

Klockan är 06.30. HÄKS minus ett troll möts upp i NOxet för att göra ordning och hämta saker inför Götaplatsen. Tshirtar som lassas in i Kvastens bil tillsammans med banderoller, glass, saft, bord och en himla massa annat bös. EKAK kommer gåendes med sina fantastiskt fina och nyfärgade frisyrer dagen till ära. Sebastian ser aningen ledsen ut då han påminner om en viss Skalleper i Ronja Rövardotter (för bildbevis kolla in CFFC).

Vi i HÄKS fortsätter vår färd mot slutdestination Götaplatsen... Saker lassas upp. Hur skall banderollen hängas upp? Äh kvasten är lång. Problemet är löst. Nirving är fortfarande försvunnen. Gamas stressar. Nirving vaknar halv 8. Vi har inga muggar, tallrikar eller bestick. Det löser sig nog... Första nollan kommer 45 minuter innan utsatt tid. En trevlig liten prick...

10 minuter senare: KALABALIK! Nollan är överallt och ingenstans och ser allmänt vilsen ut. Gamas får hybris med megafonen och trakasserar nollan aningen för mkt. Nollan verkar rätt pepp. Hilda prickar av vilsa nollan och trollen skriver på tröjor. Kvasten är lång och äter glass. Allt är frid och fröjd. Kvasten förfryser tungan på den aningen för kalla glassen. Gamas skakar på huvudet och återgår till nolltrakassering på hög nivå. HÄKSglasögonen döljer solen från nollans nyfikna ögon och ser lika vilsna ut som innan.

Avgång mot Chalmers. KFKB har ju inget hus och det kommer de snart få lära sig. Vilken sektion som är den bästa visste nollan efter Gamas envetna tjötande... Promenaden uppåt gick som en dans. Inga nollan borttappade. Pluspoäng till HÄKS. Hilda trampade på sin cykel och var allmänt glad. Irving och svansen var på topphumör längst fram i ledet.

HÄKS följer med den stackars vilsna nollan resten av dagen... NollK har koll. Häks har det inte. Allt är precis som det skall vara.(bilderna är tagna från www.cffc.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0