'

Utiskogen

Igår var det utiskogen. Gamas, Nirving, Irving, Härchel, Grelber och Kvasten tog bussen ut i tjotahejti tillsammans med en mängd andra PR-föreningar för att dricka vin och ha kul tillsammans i leran. Vi lyckades bland annat med bedriften att bygga den SNYGGASTE och GRYMMASTE pyramiden på KAOS station samt att vara den enda föreningen som fick köra äggstafett. Äckligaste någonsin men videobeviset finns hos Carl i KAOS för alla nyfikna själar som vill se... Vår innovativa lösning på att ha minst antal händer och fötter i borde även ha genererat en stor mängd pluspoäng hos PUasparna med tanke på mängden alkohol vi hade i blodet.

Allt som allt var det en trevlig dag ute i skogen. Bussresan tillbaks till Chalmers genererade även den en hel del skratt tack vare KAOS Per som var på sitt allra fullaste och trevligaste humör och som uttryckte sin kärlek till HÄKS och Gamas x-antal gånger. ;) Tack Per...

Sittningen senare på kvällen var väl inte den bästa som vi i HÄKS gått på under vår relativt korta men oerhört intensiva som HÄKSare. Men alkoholen från dagens tidigare strapatser hade börjat sakta ge med sig och tröttheten infunnit sig så en efter en så lunkade vi sakta hemåt förutom Grelber som satte sig på en buss till Trysil tillsammans med Hilda.

Och imorgon är det ATH... Iförd väldigt skitiga hängslen. Vi får se hur det går...

Kramas med Gamas.

Övergångspub/ensammanmedgitarrpub

Gamas och Nirving här som bloggar för första gången som representanter för HÄKS. Just i denna stund pågår våran ensammanmedgitarrpub/övergångspub för att inviga oss officiellt inför alla. Köttbullar och makaroner står på menyn samt nybakade ensam man kakor med diverse dekorationer på. Självklart finns det även "kall" öl att erbjuda. Kylen är sitt vanliga gamla jag och strejkar som vanligt. Men kemister är vana drickare av fisljummen öl och klagar därför inte. KAOS Alex uttryckte däremot sin inte alltför stora förtjusning till varm öl men betalade ändå och dricker den med inte ett alltför missnöjt ansiktsutryck vad kan ses från bardisken.

Tingeling tingeling på er allesammans!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0