Det var i förra veckan som den fantastiska upptäckten gjordes, Trollklubben!!

Det finns ju två troll i HÄKS, Irving och Nirving. Och vi tyckte att en trollklubb borde fastslås i HÄKS. Grelber började ju givetvis genast böna och be om att få vara med, men Grelber är ett troll i en stock, och rätt ska vara rätt! I vår trollklubb skall endast troll ingå.

Vi invigde klubben genom att gå in på hemsidan och busa lite. Alla ska väl ha mål i livet, och kan de inte uttrycka dem själva så får väl trollen göra det åt dem!


Men nej, trollklubben behövde spåra ur ett snäpp värre!

Vi var inbjudna till KAOS övergångspub. Och varför inte ta tillfället i akt att vara två små riktigt roliga troll?! Kvällen började ganska lugnt ändå..... ja, ett par punkter är på sin plats eftersom det inte förblev så!

Det kan ha varit någon gång när den växtätande Irving överföll Nirving och stal hans kebabpizza som hon förnöjt proppade i sig som trollen tappade all kontroll över sina "små" trollkroppar. Nirving som inte nöjde sig med att bli bestulen attackerade Irving och krossade hennes stackars trolltumme! Ingen krossar en trolltumme utan en utskällning, det är en sak som är säkert!

Men efter att ha skällt på stackars Nirving som bara ville ha tillbaka sin pizza, kontrade han med att blåsa i Irvings näsa, eftersom han hört att detta skulle vara tämligen motbjudande.

Och han hade så rätt, så rätt... Irving tolkade denna blåsning som en sugning, och så var de vidriga trollfasonerna igång! "You sucked my nose?!"

Och helt plötsligt var detta något accepterat inom trollklubben...

Detta övergick i något som skulle kunna benämnas som tåsugning.. men dessa trollkonster skall vi inte gå in på närmre, det skulle kunna skapa ett konstigt rykte hos oss troll...

Kvällen fortsatte med trolldans på HÄKSbordet, och jag antar att jag har Nirving att tacka för att jag har livet i behåll efter dansen med ljusslingan! Det sägs att vi underhöll, så jag är nöjd!


Nu planerar trollklubben inför trollens aspning för fullt! Och ett inval står också på planeringen, det kommer att bli det häftigaste invalet i trollhistorian!

Vi har även fått ordning på trollsvansarna nu! Så vi är helt färdiga med vår image inför nollningen!


Blommor och Bin!!

IRVING

Kommentera

Publiceras ej