'

Nollningen... so far

I begynnelsen var götaplatsen. HÄKS var där och var som vanligt snyggast av alla! Vi hade fantastiskt godis och fantastisk glass. Nollan var lite nervösa men kvasten mjukade upp dom med sin skönsång (de fick även lära sig vems hus det egentligen är;) ).

På fredagen kom chalmersorienteringen och många av våra fina XHÄKSare dök upp. HÄKS vann som vanligt alla klädstreck och nollan verkar sugna på revansch (tror dom ja!). Vi fick se många fina gückel om hur det bland annat var KnollK:s fel:). Kvällen utvecklade sig till en riktigt bra pub i Fort NOx och nollan dansade sig svettiga hela natten.

På söndagen var det phaddersittning och kvasten sprang traditionsenligt runt på alla sittningar och sjöng Ut i Kalmare Stad. Han var mycket duktig (ehm full?...). Efter phaddersittningen träffades alla i NOx med varierade utklädnader och svängde sina lurviga.

På onsdagen kom HÄKS och K6 bastu! Här kommer historian om Härchels inval (Ja den har med bastun att göra):

Då Härchel på sektionsmötet skulle berätta om vad HÄKS skulle göra bättre i år så lovade han hemmagjord ärtsoppa och hemmagjorda pannkakor på bastusittningen, han viskade samtidigt till sina medHÄKSare att det blir matchefens problem (Härchel var nämligen en självklar öhlchef). Då sittande HÄKS fick höra detta så ändrade dom snabbt sin åsikt och Härchel blev matchef.

Därför stod alltså HÄKS (mest Irving för hon är awesome) och stekte 180 pannkakor till bastun och gjorde en fenomenal hemmagjord ärtsoppa tillagades i bastuns ära. Bastun gick väldigt bra, ingen nollan drunknade och ingen slogs eller fick en blå rumpa a la Gamas.

Efter denna början på nollningen försöker HÄKS sova lite på nätterna, HÄKS är nämligen typ dödssjuka, i alla fall Irving som går på dubbel dos antibiotika. Kvasten hostar och snorar upp något som är gult, slemmigt och har konsistensen av pasta. Härchel har ingen hört av sedan bastun typ, vart är han? Grelber har klippt sig. Gamas börjar äntligen bli frisk. Nirving äter massa skräp. Hilda tar hans om sin skadade gammal-Irving. Så ligger det till.

Kramas med Gamas och Kvasten


Dagen efter kubiken

Dagen efter kubiken började med ett telefonsamtal till Kvasten om att möblerna till NOx är vid Chalmers, men var är Kvasten? Det är ju han som ska skriva under papprena... Efter hets, stress och panik kom Kvasten till Chalmers på rekordtid. En Kvast som för övrigt var definitionen av fräsch dagen till ära.

Kvast bad ingen annan i HÄKS om hjälp, för "äh, det är ju inte så mycket att bära". Snabbt insåg han att förstärkning behövdes och då är det en jävla tur att Irvings pojkvän bor precis bredvid Kemihuset. Sex timmar senare har Irving och Kvast äntligen ställt alla möberna i ordning men bakfyllan från Kubiken har fortfarande inte gått över...och skräpet från alla möbler ligger kvar på golvet i NOx...och Risjerk ser ut som rummet bakom pantautomaten på ICA...Detta kommer bl en lååång dag... Tur att vi snart har en køk-sittning att fräscha upp oss med!

Kubiken var för övrigt helt okay, men klart roligast var som vanligt för- och efterfesten i Ris...och naturligtvis det som hände utanför GD: silvertejp+öhl+Hilda kan ju inte slå fel :D 

PS. Nu har vi 250+ geflärpar!!!1 DS.


Kramas INTE med Irving & Kvasten


Läsårets första PR-kalas, DDD-bastu

Efter sommarens svåra torka var det så äntligen dags att fukta struparna; det var dags för den beryktade DDD-bastun. Dagen var planerad att börja vid 12 med förfest i Ris med KAOS, men HÄKS tyckte att det var på tok för sent att börja förfesta, så Härchel och Kvasten fixade så att HÄKS tjuvstartade vid 11. Kvasten kom dock sist av alla (EFTER KAOS!!!!1). Med sig hade han med sig en skylt att pryda Risjerks alldeles för tomma väggar med (finns till allmän beskådan i Risjerk, entré 30 spänn/slots) så han blev förlåten.

Under förfesten hanns det med att förbereda vår utomordentligt grymma prestent (ett dasslock) med ett nästan ännu grymmare rim "Här får ni en toa, ni är för goa". 

Väl framme i bastun hade "de goa" (Delta, DjungelPatrullen och DKV) förberett lekar. Först ut var Sensuell Bananätning, som Kvasten och Härchel vann tack vare sina....ah, ni kan ju gissa själva. Sedan kom Bruna Puffar, där Hilda svalde en hel shot torrt kanelpulver (till skillnad från alla andra som puffade brunt när de sprang omkring). Detta resulterade i en julspya och en svidande hals (som slots guld kunde ha botat, om vi hade haft med nån.... "nåntingnånting guld" fungerade inte alls lika bra). I samma lek utklassade Irving KAOS öhlchef i slots(grön)drickandets ädla konst. Gamas vann skattjakt, där hon både sprang och drack slots snabbast av alla (övning ger färdighet). Kvasten och Gamas dök enormt vackert... 


Sus tyckte att Gamas badade för lite och puttade henne nedför rutschkanan (DUNS! DUNS! DUNS!PLASK!). Kvasten badade bort sina glasögon (och söp bort t-shirt...och strumpor).............

Efter lite bastu och bad var det dags för sittning (bastu INNAN sittningen??!??!?! OMG WTF?!?!). HÄKS satte sig rutinmässigt på bästa platsen närmast maten...trodde vi. Detta visade sig vara jävligt fel, då deltapateterna anslöt sig till vårt bord. De rådde definitivt bot på Grelbers ovanligt glada humör som hon har plågat oss med i sommar. Ett par trasiga hängslen och två öhlburkar blötare var Grelber sitt gamla elaka jag igen. Detta var bara ett smakprov på allt som kastades (och hälldes) under sittningen. VEM VARE SOM KASTA?!?!?!!? Kvällen i siffror:

Antal skadade hängslen: 1
Antal befläckade hängslen: 7
Antal nakna människor som för evigt brännts in på våra näthinnor: ca 8-10 (vill man verkligen minnas exakt?)
Antal kastade tallrikar ärsoppa: hmmm????? vem vet...MMMMAMAAAAAAATTTTTKKKEREREIEIIIIIIIIIG?!?!?!!!!!!!
Antal personer som lär vakna upp med rejäla blåmärken efter att ha ramlar ner för trappan: cirkus 2ish
Antal minuter som sittningen varade: 14      (max)


Kvasten fick mus av Hächel...den orkade inte hela kvällen utan gick sönder.... :(Antal blåmärken på Gamas röv: räkna själva(rekonstruktion)


Propellersex (wroooommmmm)
//Nirving, Irving & Kvasten


RSS 2.0