'

Cortègevecka nästa

Ja då var det väl åter igen dags att uppdatera denna såkallade blogg. Häksoras högtid har ju nu sedan 6 dagar passerat och avnjutits med god mat samt lite pluggande till diverse tentor, duggor och lite annat smått och gott. Men den tiden har passerat och nu är det CORTÈGEVECKOR som gäller. HÄKS tillsammans med Knollkarna och K6mästeristerna skall bygga den oerhört FINA och sjukt COOLA vagnen vid namn FINANSKRISEN till Cortègen. Kanske inte låter så himla kul men det blir vad man gör det till. Tänk er Robin Hood på julafton så har ni själva grundidén. And that is all you will know for now... För att se det slutgiltiga resultatet skulle vi i HÄKS vilja rekommendera att ni positionerar ut er någonstans längs med Gibraltargatan, Läraregatan, Viktor Rydbergsgatan, Avenyn, Vasagatan eller Aschebergsgatan för att se detta mästerverk (vagn 24 FYI) den 30 april mellan kl 18.15 och framåt....Tilläggas skall att NIRVING skall bygga lösnummer med några BTvänner i form av en citronsyracykel. Vi i HÄKS ser fram emot hur detta skall gå (ryktet säger att flera cyklar skall svetsas ihop...). Passande nog har NIRVING och co lösnumret innan vårt blivande mästerverk. Ni som är duktiga på matte kan ju själva räkna ut vilken vagn det då är...

I övrigt så är det ju en del annat förutom just byggande som kommer ske under dessa 11 dagar fram till Valborg. Bland annat skall två PR-kalas
besökas, samt CMIFEST som K6 arrar tillsammans med E6 med siktet på guldet efter 3(?) snäpliga andra platser... VSGOFPAPCGen sparkar ju även den igång byggveckan imorgon med dunder och brak. Dessutom kommer vår oerhört fina hemsida, courtesy of KVASTEN att komma upp någon gång inom en relativt snar framtid... Nedräkningen har börjat.

Kramas med Gamas


Glad påsk

Jag tänkte bara hälsa alla våra trogna läsare en glad påsk. Jag har hört att påsken är hä(k)sornas högtid och detta borde firas, i detta fallet med ett nytt, lyckoönskade inlägg.

Så glad påsk på er allesammans så ses vi den 22 April kl 12.00 utanför Zaloonen på Hildahäfvet.Kramas med Gamas

Irving

Ush.. känner mig sjukt taskig mot stackars Nirving som blev helt ensam efter Ut i skogen...
Vi troll ska ju hålla ihop!!
Jag får försvara mig med att jag inte hade det bästa upplägget för att festa hela natten!
Som det äldsta trollet i familjen brukar jag ändå vara den som stannar kvar bland de sista... och det gjorde jag ju visserligen även denna kvällen, men i sovande tillstånd! Men detta hårt festande liv måste ju sätta sina spår tillslut!

Nu är även en mycket lyckad resa till Deutchland avklarad! En Gamas plockade upp mig i Helsingborg och sedan bar det av till landet med billig öl, utan vare sig karta eller någon beskrivning alls om hur vi skulle köra!
Jag kan ju säga som så att det var ju tur att vår käre Gamas körde hela vägen ner, för jag hade ju som det förvirrade troll jag är förmodligen inte hittat så väl som hon gjorde!
Jag måste passa på att klaga på Danmark nu när jag ändå är igång... enligt facebook så ska jag ju vara en tvättäkta snapphane, men det betyder inte för en sekund att jag är vän med typerna som bor på andra sidan sundet!
Vi stannar vi ett piperhus längs med motorvägen för att äta lunch, och eftersom jag även har en del kanin i generna så bad jag om en god portion kaninmat! Och vad får jag, den tattigaste tallriken med sallad jag sett på länge! Medan min Gamas får en stor jävla hamburgare OCH den största tallriken med pommes nånsin.... och det värsta av allt, hör och häpna, MIN tattiga sallad var dyrare än all hennes mat!
Jag borde verkligen fundera över att utöka min köttkomsumption till fyllor OCH Danmarksresor!
Nej, och den som inte har plågats av typ sjutimmars bilresa med dansk radio kan inte ens förstå vidden av hur otrevligt det kan vara!!
Tips till alla som planerar färd genom danskarnas land; Ta en bil med fungerade CD-spelare, har du inte det, ta med någon som kan sjunga!!
Eftersom vare sig Gamas eller jag är så bra på sjunga-biten fick vi plåga oss igenom det fattiga danska radioutbudet!

Nej fyy! Hemska troll, nu ska jag sluta klaga på de stackars danskarna!
Det bästa med resan var ju ändå att strosa runt i border shopen! Det är få ställen jag trivs så väl på som där det finns alkohol i sådana mängder!
Gamas och jag tog oss upp till godis-våningen för att inhandla färdkost till resan hem, men insåg fort att detta inte frestade oss alls... så vi gick ner till Sprit-våningen där vi hittade två bag-in-boxar med vodka... Mycket bättre!

Så var det bara för trollet att köra hela vägen tillbaka till vårt älskade göteborg!
Stackars Gamas, sneglade på hastighetsmätaren och pikade mig lite smått "om det kommer en polis kan du ju i alla fall sakta ner lite..."
Men vi klarade oss fint både genom tull och från poliser ;)

Nu har ju alla mina fellow häksare försvunnit över påsken, och jag är ensam och förkyld som få... Men man får väl se fram emot Cortege nu ;)

Ha de gött..
burp.. IrvingNirving

Efter lite akut tråkighet så var det dags för mig att också vara med på lite saker. Så Jag drog med mina mestadels bakfulla Häksare ut i skogen för att leka lite och grilla. Och nog hade de saknat mig. Gamas kille Johan var nog kramigast av alla, han höll på i 15 min och var jättesvår att få att sluta.  För övrigt skrämde pyrot slag på hela närområdet med sina närakärnvapensmällare som de kastade lite här och var.
Men vi kom alla tillbaka helskinnade fast kanske lite lerigare än när vi åkte ut. Efter en lugn, läs skittrist, sittning med okryddad mat gick vi lugnt tillbaka till ris och kastade popcorn på varandra. Vi detta tillfälle började jag inse att mina kära häksare inte riktigt var lika peppade som jag. Härchel var borta, Gamas var borta, Kvasten borta, Irving sov, Hilda och Bensen var inte där heller. Endast Grelber var fortfarande vid min sida. Vid 10 drog vi till fest för att spela guitarhero samt spring med bungylinor fastspända på våra ryggar, nivet sånt man gör när man festar, Men när köerna blev för långa så var det dags även för grelber att dra. SÅ vid 12 stod jag utanför kårhuset alldeles allena och hela mitt häks var borta.
När jag för en gång skulle e med så vill ingen annan festa med mig. Som tur var så kunde jag ringa mina trogna vänner som satt på andra långgatan där jag för övrigt tog ut alla mina aggressioner som jag byggt upp under min ensamhet på en kille som inte hade vett nog att förstå att man inte längre får röka inomhus.
En bra kväll.

RSS 2.0