'

Trollpub

Då var det äntligen dags för läsårets första HÄKSpub. Trollpub var temat och vi hade förberett med trollöl, trollcider och trollburgare (hamburgare är xtremt tacksamt att servera eftersom endast prefixet avgör vilken typ av mat det är). Nollorna kom i horder och åt och drack av den magiska trolldrycken. Wabba wabba habba. Nollorna drack faktiskt så mycket (vi ser HÄKS och trollpotential i väldigt många) att ölen tog slut lagom till det att de skulle vidare till Nollkalaset för ytterligare dans och trolligheter. HÄKS tackade för sig, städade och lunkade hemåt för att sova ikapp lite timmar efter veckorna som gått.

Nollpubrundan nästa. Bör INTE missas!!!!

Wabba wabba habba

//Nirving och Gamas

Götaplatsen

Klockan är 06.30. HÄKS minus ett troll möts upp i NOxet för att göra ordning och hämta saker inför Götaplatsen. Tshirtar som lassas in i Kvastens bil tillsammans med banderoller, glass, saft, bord och en himla massa annat bös. EKAK kommer gåendes med sina fantastiskt fina och nyfärgade frisyrer dagen till ära. Sebastian ser aningen ledsen ut då han påminner om en viss Skalleper i Ronja Rövardotter (för bildbevis kolla in CFFC).

Vi i HÄKS fortsätter vår färd mot slutdestination Götaplatsen... Saker lassas upp. Hur skall banderollen hängas upp? Äh kvasten är lång. Problemet är löst. Nirving är fortfarande försvunnen. Gamas stressar. Nirving vaknar halv 8. Vi har inga muggar, tallrikar eller bestick. Det löser sig nog... Första nollan kommer 45 minuter innan utsatt tid. En trevlig liten prick...

10 minuter senare: KALABALIK! Nollan är överallt och ingenstans och ser allmänt vilsen ut. Gamas får hybris med megafonen och trakasserar nollan aningen för mkt. Nollan verkar rätt pepp. Hilda prickar av vilsa nollan och trollen skriver på tröjor. Kvasten är lång och äter glass. Allt är frid och fröjd. Kvasten förfryser tungan på den aningen för kalla glassen. Gamas skakar på huvudet och återgår till nolltrakassering på hög nivå. HÄKSglasögonen döljer solen från nollans nyfikna ögon och ser lika vilsna ut som innan.

Avgång mot Chalmers. KFKB har ju inget hus och det kommer de snart få lära sig. Vilken sektion som är den bästa visste nollan efter Gamas envetna tjötande... Promenaden uppåt gick som en dans. Inga nollan borttappade. Pluspoäng till HÄKS. Hilda trampade på sin cykel och var allmänt glad. Irving och svansen var på topphumör längst fram i ledet.

HÄKS följer med den stackars vilsna nollan resten av dagen... NollK har koll. Häks har det inte. Allt är precis som det skall vara.(bilderna är tagna från www.cffc.se)


Nytt i NOX

Under den akut välbesökta "läs inga förutom häks och en tapper kemistudent" ommålningspub så lyckades vi måla om hela nox samt fixa in den nya ölkylen och samtidigt städa skiten ur hela stället. Kvasten bytte lamporna till discobelysningen och ringde massa viktiga samtal. Vi har bara lite kvar innan en svensexa kommer att skita ner hela stället igen på lördag. nu fattas bara en fungerande dator samt diskmaskin 40 st gröna tröjor till sen är vi klara inför den bästa nollningen nånsin:)

för övrigt kan nänmas att jag drack en slotts idag och det smakade skit, känslan var närmast euforisk. Innan jag lämnade chalmers för sommarlov så smakade slotts ungefär som vatten och det var extremt skönt att mina smaklökar återvänt till normalt tillstånd. Om 2-3 månader lär det smaka vatten igen. 

RSS 2.0