'

Trollklubben

Det var i förra veckan som den fantastiska upptäckten gjordes, Trollklubben!!

Det finns ju två troll i HÄKS, Irving och Nirving. Och vi tyckte att en trollklubb borde fastslås i HÄKS. Grelber började ju givetvis genast böna och be om att få vara med, men Grelber är ett troll i en stock, och rätt ska vara rätt! I vår trollklubb skall endast troll ingå.

Vi invigde klubben genom att gå in på hemsidan och busa lite. Alla ska väl ha mål i livet, och kan de inte uttrycka dem själva så får väl trollen göra det åt dem!


Men nej, trollklubben behövde spåra ur ett snäpp värre!

Vi var inbjudna till KAOS övergångspub. Och varför inte ta tillfället i akt att vara två små riktigt roliga troll?! Kvällen började ganska lugnt ändå..... ja, ett par punkter är på sin plats eftersom det inte förblev så!

Det kan ha varit någon gång när den växtätande Irving överföll Nirving och stal hans kebabpizza som hon förnöjt proppade i sig som trollen tappade all kontroll över sina "små" trollkroppar. Nirving som inte nöjde sig med att bli bestulen attackerade Irving och krossade hennes stackars trolltumme! Ingen krossar en trolltumme utan en utskällning, det är en sak som är säkert!

Men efter att ha skällt på stackars Nirving som bara ville ha tillbaka sin pizza, kontrade han med att blåsa i Irvings näsa, eftersom han hört att detta skulle vara tämligen motbjudande.

Och han hade så rätt, så rätt... Irving tolkade denna blåsning som en sugning, och så var de vidriga trollfasonerna igång! "You sucked my nose?!"

Och helt plötsligt var detta något accepterat inom trollklubben...

Detta övergick i något som skulle kunna benämnas som tåsugning.. men dessa trollkonster skall vi inte gå in på närmre, det skulle kunna skapa ett konstigt rykte hos oss troll...

Kvällen fortsatte med trolldans på HÄKSbordet, och jag antar att jag har Nirving att tacka för att jag har livet i behåll efter dansen med ljusslingan! Det sägs att vi underhöll, så jag är nöjd!


Nu planerar trollklubben inför trollens aspning för fullt! Och ett inval står också på planeringen, det kommer att bli det häftigaste invalet i trollhistorian!

Vi har även fått ordning på trollsvansarna nu! Så vi är helt färdiga med vår image inför nollningen!


Blommor och Bin!!

IRVING


kemiteknik miljö och akuta flummigheter

Idag var det dags för tenta i den underbart underliga kursen KMS. Jag har än en gång upptäckt hur svårt de är att motivera sig själv till att lära sig saker som förefaller som omskrivningar av självklara saker med lite nya påhittade ord. VARFÖR!!! i vilket fall som helst så löser det sig nog det brukar det göra och efter detta är det dags att plugga den mycekt mer intressant fysiken. men vi ska inte sura snart är det ju över och man ska inte klaga när man får chansen att läsa 12 hp på 9 veckor:)

frid/ Nirving

En morgon i Risjerk!

Det är mörkt och varmt och det luktar snuskigt... Ja just det, jag måste vara i Ris... Någon bankar på dörren.. In kommer Kvasten..

-Du kommer nog börja hata mig nu, säger han, och tänder lampan...

En blixt far genom huvudet på mig, och jag trycker ner huvudet i den urblekta äckliga soffan.

Kvasten börjar fara omkring i rummet och mumlar osammanhängande om sina nyklar. Något om en bussfärd hem mitt i natten som fick avbrytas någonstans på vägen för att han efter att ha noggrant övervägt att spy i papperskorgen, ångrat sig och hoppat av. Något om en taxi hem... och så var det nyklarna igen...

När jag tar mig upp för att dricka lite vatten möts jag av en katastrof... Soffan mittemot står på högkant, alla kuddar ligger utspritt i rummet. Vår finaste tavla har fått glaset krossat. Jag tror inte att jag kan se en ända sak som är på sin plats. Golvet är fyllt av ölburkar och ölspill blandat med kläder, papper, tygbitar.... En kvast står i hörnet av rummet med rumpan i vädret och rotar i nånting.

Jag lägger mig ner igen.

Nästa gång det bankar i mitt huvud är det Tusse som vill köpa öl. Vad är klockan? Fan!

Någon ber mig att fixa något med sopsäckar, jag tror jag gjorde det.

Hmm... det måste finnas en anledning till att jag mår så här... kan det ha något med att göra att jag gått om Bängan på strecklistan... var inte hon 20 öl framför mig? Omöjligt!

En liten röst i mitt huvud säger wiskey... en annan säger flame-ball...

Fan! Flame-ball! Jag känner doften av bränt hår och inser just vilken idiotisk ide det måste vara att spela flame-ball med utsläppt hår!! Jag undersöker saken närmre och inser till min förskräckelse att mina misstankar är sanna! Det är mitt hår! En bit av mina toppar är ihopkrumlade och äckliga.. Om inte det här är bakfylleångest så vet jag inte vad bakfylleångest är!

När jag äntligen lyckas ta mig upp ur den sunkiga soffan är klockan redan två på eftermiddagen... jag beklagar mig över detta, tar en knäckemacka och skall bege mig ner på stan... Jag inser att borrhålen i dörren har utökats något avsevärt och att listen vid dörren är ungefär lika trashad som det övriga rummet... Jag ser mig i spegeln och konstaterar att även jag håller samma mått!

Jag funderar lite kort över hur jag inte kan ha vaknat om någon har borrat i dörren mitt i natten när jag legat och sovit därinne. Men då jag ser min spegelbild igen inser jag att det kanske inte är så konstigt ändå....

Ja, det var nog en bra kväll eftersom jag mår som jag gör!


Blommor och Bin!
/Irving


Representationsmiddag med KAOS

Som alla väl insatta redan vet har KfKb-sektionen förärats med ett nytt KAOS och vi i HÄKS bestämde oss för att bjuda dem på middag och fullständigt skrämma livet ur dem. Detta för att inge den respekt som krävs för att de inte ska fortsätta det bittra dörrkrig som har rått i generationer. Vi bjöd på en stor fördrink samt pastasallad och glass. Sen när vi väl hade satt oss inledde vi middagen med att skrika på varandra i 20-25 minuter och anklaga varandra för diverse bedrifter.  Spiken i kistan för detta akuta fylleslag var när Bensen och Kvasten utmanade varandra på ett dricksglas whiskey. Detta ledde sedemera att Risjerk såg ut som efter Hiroshimabomben, Nirving måste köpa en ny glasruta, Irving la sig och sov i världens mest obekväma position och Risjerk har fått ytterligare ett bord. Kanske ska vi måla på detta också och lägga ut på facebook så att alla deras pateter kan balla ur fullständigt. För att sammanfatta en mycket lyckad kväll i sann HÄKS-anda!

/Grelber och Nirving

Picknick/ Kemimästerskap i Boule

Vi i HÄKS bestämde oss för att anordna ett kemimästerskap i boule eftersom denna ofta negligerade sport skulle få den uppmärksamheten den verkligen förtjänar. Självklart kom det ju enorma mängder människor och Grelber hade svårt att göra ett spelschema för de nästan 500 lagen som var anmälda. Grelber som var enväldig och korrupt domare hade kvällen innan studerat den 36 sidor långa internationellt erkända bouleregelboken. Trots allt fusk lyckades ändå inte Grelber vinna utan det var laget Team Rn'R som tog hem den ärade första platsen. De kommer nu att få varsin marmorbyst i kemientrén. Överlag kan man säga att detta var en mycket lyckat picknick, alla som gick därifrån gjorde det med ett leende på läpparna och med ett nytt hopp för framtiden.

/Grelber och Nirving


RSS 2.0