Dagen efter kubiken

Dagen efter kubiken började med ett telefonsamtal till Kvasten om att möblerna till NOx är vid Chalmers, men var är Kvasten? Det är ju han som ska skriva under papprena... Efter hets, stress och panik kom Kvasten till Chalmers på rekordtid. En Kvast som för övrigt var definitionen av fräsch dagen till ära.

Kvast bad ingen annan i HÄKS om hjälp, för "äh, det är ju inte så mycket att bära". Snabbt insåg han att förstärkning behövdes och då är det en jävla tur att Irvings pojkvän bor precis bredvid Kemihuset. Sex timmar senare har Irving och Kvast äntligen ställt alla möberna i ordning men bakfyllan från Kubiken har fortfarande inte gått över...och skräpet från alla möbler ligger kvar på golvet i NOx...och Risjerk ser ut som rummet bakom pantautomaten på ICA...Detta kommer bl en lååång dag... Tur att vi snart har en køk-sittning att fräscha upp oss med!

Kubiken var för övrigt helt okay, men klart roligast var som vanligt för- och efterfesten i Ris...och naturligtvis det som hände utanför GD: silvertejp+öhl+Hilda kan ju inte slå fel :D 

PS. Nu har vi 250+ geflärpar!!!1 DS.


Kramas INTE med Irving & Kvasten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0