'

Gamas och Irving lättar på sina hjärtan!

Idag har Irving och Gamas städat risjerk och satt upp massa fina saker på väggarna. Blev utmärkt! Snart är det tyvärr dags för tentor igen så man kan väl kalla det tentaflykt.

Det har varit en händelserik läsperiod, därför har vi inte skrivit å mycket. Förlåt alla läsare! Vi har haft Et-raj och pubrunda som för övrigt ska flyttas till fredag i lp 4 och 1... GEEEEBUUUUUUUU! Vi har redan sökt tillstånd för torsdagen! :'(

Nya bra ord för övrigt: Geschmecken --> Geflärpen --> Ge[random ord] --> Gederp--> Gebös--> Gebuuuu! Detta är biwinning som också är ett geschmecken ord!


HÄKS mest använda ord:
1. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
2. Derp
3. Bös
4. Pieeeeerreeee Pieeeeeerree
5. Geflärpen
6. Gebuuuuuu

Detta är historien om Pierre:
HÄKS var en dag ute och strosade för att skaffa förnödenheter. Då träffade vi på Pierres onda tvilling, Saurop, och hans onda anhängare Oorsvch. Vi blev lurade till en början och förförda av Saurops styva morrhår. Just när vi skulle gå in i fällan kom PIIIEEEERRREEE och räddade oss med hjälp av Gamas nacke.... Resten är censur!
Pierre håller för tillfället på att lära sig simma så han kan rädda folk som badar på ohmsitts i bastun. Pierre gillar Kalinka :D

Blommor och vis//
Irving och Gamas

Ps. Ramen i ris väntar på kvasten -12!

RSS 2.0