'

sommaravslutning

Inför sommaren så var det dags för de två ensamma killarna i häks att visa tjejerna hur mycket de betyder för oss och tacka dem för allt de hittills. Vi valde att skapa en oförglömmlig kväll med massa tokiga och galna upptåg. Det började lite enkelt med en liten eldtävling alla scouterna vilken vanns av lag marinellers på en tid som imponerade även en rutinerad scout som mig själv. Vi lät marinellan flöda och ordnade ett shotrace för att pigga upp stämningen lite. När alla hade blivit lite glada i hågen så fortsatte vi ut på stan för en poängjakt.Tjejerna var otroligt peppade och gick helhjärtat in för att få ut så mycket som möjligt av denna kväll. pussande krogvakter badande i diverse älvar samt högläsning ur metro var en del av de saker som vi killar fick uppleva. Kvasten kom tillbaka till chalmers hel slut efter att ha sprungit med tjejerna i en timma, den betydligt mer vältränade NIrving hade däremot inga probem att hålla sin grupps tempo:) kvällen fortsatte med lite lekar i skolan där bl a matstafett och en mycket underlig bananlek stod på schemat. När saker och ting som vanligt började balla ur fullständigt så tänkte vi att det enda rätta var att dela ut priset. Priset i detta fall var för både vinnargruppen marineller samt the mean team ett alldeles eget chip'n dale team som dansade för dem. Sedan lät vi saer balla ur i ca 2 h till innan vi åkte hem och la oss. Tjejerna lämnade vi kvar, bäst att åka in imån och se över skadorna de orsakat.

väl mött Nirving

Utomhus vs inomhus

Imorgon är det den andre juni. Det betyder bara en sak: Utomhus ET-rajj i Fort NOx. Pga tillståndsstrul så får vi inte längre vara utomhus trots det STRÅÅÅÅÅLANDE vädret. Men vi i HÄKS deppar inte ner oss för det inte. Tappöl kommer att säljas tillsammans med annan god, KALL öl i NOxen. Grillning kommer ske utomhus. Grillspett med potatissallad och tzatsiki för alla hungriga....

Nu ska Gamas bege sig till Chalmers för nollningsmöte med sina fellow häksare, nollk and the masters of sex. Au revoir mes amis.

Kramas med Gamas


RSS 2.0