'

Glädjen när HÄKS slipper slicka!

Över 20 timmars hårt jobb har lett till att vi ÄNTLIGEN är klara med inbjudningarna!

Efter att närmare ha bekantat sig med folkbokföringen, filarean, hitta.se, eniro.se, facebook och sist med inte minst birthday.se (som tro det eller ej var mest hjälpsam) och jämfört samt samkört dessa källor, tills vi fick fyrkantiga ögon, kan man nästa kalla oss för privatdetektiver. (Om ni vill anlita oss kontakta Gamas)


Framsnokat:
- Att en Hilda faktiskt heter Hilda (i andranamn)
- Ett gammalt troll (Nirving) bor på TROLLgårdsvägen
- Det finns åtta HÄKSpar (i HÄKS har vi varandra, HÄKS är kärlek!)


Dessutom kan vi inräkna till dagens bedrifter att vi lyckades förvirra otaliga 7Eleven-anställda i vår nattliga jakt på hundrasjuttiotvå "ekonomifrimärken". Förundelsen var stor och ögonen på de stackars antällda var stora som tefat när vi frågade efter dessa omtalade frimärken (som man tydligen ska spara femtio öre per brev med). Okej, kanske inte riktigt, men nästan.


När vi till slut hittade dem bestämde vi oss för att köpa vanliga slickfria istället. Glädjen att slippa slicka var obeskrivlig!


Slick i örat
Irving, Nirving & Kvasten


(Problemet vi nu har är att Kvasten vägrar skiljas från breven för att det är glassar på frimärkena...)

BABYDOLLS, VI ÄR TILLBAKA ÄNNU EN GÅNG!

Det har varit jävligt mörkt på bloggfronten sen sist. Närmare bestämt ett år, fem månader och tretton dagar. Under denna tid har alltså två nya HÄKS hunnit gå på...och ett av dem har ju hunnit gå av också (himlen är blå). Nu är det i alla fall vi i HÄKS-11 som styr och ställer.

Sedan vi gick på har vi gjort en massa sjukt awesome saker! Riktigt vad vi har gjort kommer nog fram senare...när obehagliga minnen gör sig påminda. Idag har Kvasten, Irving och Nirving fixat sjukt grymma inbjudningar till fulomsittsen (var där eller var fyrkantig!). Det hela började i ottan (alltså halv fyra på eftermiddagen). Nu sitter i alla fall Kvasten och Nirving här, halv fem på morgonen, 200 brev vikna, 100 brev adresserade, en sjukt snygg blogg fixad och ett antal skrattanfall senare.

öööööööööhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nu är vi typ trötta


Fylla och sprit och lekar och bus och städ och sanitet och propellersex HAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

"Ja, jag har slickat"
Dagens citat av Kvasten, på tal om frimärken

// Kvasten och Nirving


RSS 2.0