'

HÄKS<3 ARTIST-12

NUUUUUUU är det gasquen med stort G!!!!
Efter några caps och dans på bord med ARTISTEN blir det MYCKET niiiiiceeeee! (dock så är HÄKS liiite bättre, okej mkt, bättre på att dansa på bordet!)
HILDA har gjort sönder sitt kort, hahaha såååååååååå tööönt! trodde hon skulle vinna mot Gamas men icke aldrig att hon kommer göra det!
NIRVING VANN PÅ CAPS!!!!! HÄKS ÄR BÄST!!
HIHIHI
Vi ÄLSKR ARTISTEN - 12
//
Gamas, Nirving och Artist -12

Dagen efter dagen efter hildahäfvet

Idag ska vi inte berätta om HILDAhäfvet! eller cortègen :)
jag kan sammanfatta hilda lite kort men det orkar jag inte nu...

hejdå
cigarrer och män
//HILDA


utan ikväll är det caps.
gamas, majja, nirving, grelber och sleeeeten är häär.
Maja skulle ta ut kapsylen ur munnen innan hon svalt det hon drack=dålig idé!!

Expedition:Kjelle Mask!

Torsdag den 12 april arrade K0K, K6 och HÄKS en gemensam sittning för alla föreningsaktiva på kemisektionen för att stärka våra relationer. Vi åt pasta carbonara, drack slotts och åt panacotta till efterätt, det var gooottt. Toastmasters var ordföranden i K6, K0K och HÄKS. Dom skötte sej bra och drack massa sprit. Efter ett tag fick dom en " toastmasters byta kläder skååål"! Bella råkade då få på sig Marcus overall och några timmar senare insåg den smarta Gamas att hon hade nycklarna till både Kulan och K6 ölförråd! Gamas, Grelber och Nirving rusar till Kulan, heeeelt överlyckliga över sin upptäckt! Efter en evighet fick vi upp låset till Kulan, rotar igenom snabbt rummet och inser med stor besvikelse att Kjelle Mask inte är där!.. katastrof! Var ÄR han?! Vi springer vidare till ölförådet, fnittrigaste trollen och gamar i stan förmodligen, lyckan var sedan ENORM när vi fann Kjelle i en kundvagn i Öl förrådet! ( att inte någon hörde oss är ett mysterium). Vi spanar ut i korridoren och spinger som tre turbos till hissen och klickar på hit knappen 13068 ggr innan den kommer. Väl uppe på femte våningen tas det lite vackra bilder och sen placeras Kjelle i Nirvings och Majas( K6) skåp!

Sedan dess har Kjelle varit med om lite allt möjligt, han har åkt tåg och varit en sväng i "potatisstaden" Alingsås, varit med på KAOS inval där han bland annat var till stor nytta i klädstrecket, dansat med Hilda, skaffat facebook och haft allmänt skoj!

Lekar och bus, Stockar och Hål, Gammal och vis// Nirving, Grelber och Gamas!


MADAGASQUE-ARR

HEj hej,
lite bilder från madagasque-arr :)

städa städa städa

Hej hej,
Nu har vi i HÄKS-12 städat NOx och det har blivit mycket fiiint! :D :D
Det tog oss hela 7 timmar(!!!) och den som stökar ner kommer det inte bli kul för!!!
Här är lite fina bilder från vår "roliga" dag:
När vi typ var färdiga! (blommorna lever)
Vrid på huvudet och spana in det rena köket!!

RSS 2.0