Minneslucka.

Alla har vi våra minnesluckor. Somliga mer väl valda än andra. Men vem kunde tro att sommarlovet skulle bjuda på ett uppfriskande minne av dokumentation såsom bilder och filmer.... aj aj aj, jag som trodde att vi hade varit mer diskreta än så. Ja just, minneslucka där ja...

 

”Häks e fan crazy…”

 

Hur gick det här till då? Var tog de åtta oskyldiga häksorna som valdes in i föreningen vägen? Hur och när spårade de ur så fulländat?

Det är en fråga som jag själv i varje fall inte kan svara på. Helt plötsligt känns det som att det alltid varit på det viset. Kanske är det därför man blir gammal och bitter som patet… Eftersom föreningslivet faktiskt gör så mot en.

 

Men vårt egna sektionshelgon kunde vi väl ändå låta bli att skända?

Det var sommarlov och HÄKS skulle måla om sektionsmärket en sista gång tillsammans med EKAK. Någonstans gick det väldigt fel för HÄKS. Elektrosektionens Kalla Anka lyser gult och fint på marken när man kommer upp från Olgas trappor… men vad hände med Hilda? Jag vill inte beskylla någon i HÄKS för att vandalisera henne, mest eftersom lotten då förmodligen skulle hamna på delvis mig själv. Men där lyser den gröna bensenringen med en Hilda i mitten, en Hilda med spanjorsk mustasch och skägg!!!! Ja, nog allt är kanske häksorna lite galna i år.

 

Vår sommaravslutnings pub blev ju årets succé! Eller ja, i alla fall läsperiod fyras succé. Det var människor från nästan varenda sektion. Och detta var ju tvunget att firas på efterfesten i sann HÄKS anda genom att dricka upp nästan ett helt fat öl. Jag förstår inte hur ett fat öl kan ta slut så fort. Kanske på grund av ölkriget som satte igång strax efter städningen var klar… eller kanske för att vi häksor tycker väldigt gott om öl… Hursomhelst, efterfesten drog igång, och det dröjde inte länge till förrän lilla NOxen var fylld igen! Människor försökte dansa så gott det gick, men klibbade dock fast om de stod stilla för länge. Detta på grund av ölkriget, då Bensen gnuggade in Härchel i all öl som spillts!

Och ingen av oss som var där kommer väl någonsin att glömma Rasmus! Jag har bara en sak att säga om Rasmus: Trollklubbspotential så det skriker om det!!!

 

Och så var det dags för HÄKS alldeles egna sommaravslutning. Kvasten och Nirving fixade den mest underhållande kvällen i häksans historia! Även för KAOS kan jag tänka mig. Ost min var ju oslagbar när Bensen kläckte ur sig att hon nog kommer vara förstoppad i en vecka, detta efter att hon och jag ätit en ansiktsmask. Ja, jag tror att vi alla är lika tacksamma för kvällens upptåg.

Eller… Ja, kanske inte riktigt alla.

Svansen var ju uppkäftig som få och skapade en del bråk under kvällens senaste timmar. Jag vet inte riktigt vad som hände med svansen, vi brukar ju vara de bästa av vänner. Svansen började med att manipulera mig till att lura en av mina lagkamrater att äta en tavelkrita! Och sen var den igång, hela kvällen, jag försökte verkligen hålla minen, men tillslut släppte det!

Jag orkade inte med allt tjat om hur viktig den var. Den piskade mig så fort jag vände ryggen till! Nej, tillslut fick det vara nog! Jag gick emot svansen och ställde mig på mina egna ben, och gissa om den lacka! Den började stjäla från mig! Min brieost, min öl, you name it!

Hela kvällen slutade ganska tragiskt med att jag och svansen fick separera. Jag tror att det är bäst för oss båda att vara ifrån varandra över sommaren, så vi kanske kan börja om till hösten igen.

Jaaa… Häks e fan crazy..

 

Blommor och Bin

//Irving


Kommentarer
Postat av: Gamas

Jag saknar faktiskt svansen lite grann... Nollningen kommer bli alldeles crazy om vi fortsätter som vi börjat året ;)

2009-07-17 @ 14:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0