Efter sommarens svåra torka var det så äntligen dags att fukta struparna; det var dags för den beryktade DDD-bastun. Dagen var planerad att börja vid 12 med förfest i Ris med KAOS, men HÄKS tyckte att det var på tok för sent att börja förfesta, så Härchel och Kvasten fixade så att HÄKS tjuvstartade vid 11. Kvasten kom dock sist av alla (EFTER KAOS!!!!1). Med sig hade han med sig en skylt att pryda Risjerks alldeles för tomma väggar med (finns till allmän beskådan i Risjerk, entré 30 spänn/slots) så han blev förlåten.

Under förfesten hanns det med att förbereda vår utomordentligt grymma prestent (ett dasslock) med ett nästan ännu grymmare rim "Här får ni en toa, ni är för goa". 

Väl framme i bastun hade "de goa" (Delta, DjungelPatrullen och DKV) förberett lekar. Först ut var Sensuell Bananätning, som Kvasten och Härchel vann tack vare sina....ah, ni kan ju gissa själva. Sedan kom Bruna Puffar, där Hilda svalde en hel shot torrt kanelpulver (till skillnad från alla andra som puffade brunt när de sprang omkring). Detta resulterade i en julspya och en svidande hals (som slots guld kunde ha botat, om vi hade haft med nån.... "nåntingnånting guld" fungerade inte alls lika bra). I samma lek utklassade Irving KAOS öhlchef i slots(grön)drickandets ädla konst. Gamas vann skattjakt, där hon både sprang och drack slots snabbast av alla (övning ger färdighet). Kvasten och Gamas dök enormt vackert... 


Sus tyckte att Gamas badade för lite och puttade henne nedför rutschkanan (DUNS! DUNS! DUNS!PLASK!). Kvasten badade bort sina glasögon (och söp bort t-shirt...och strumpor).............

Efter lite bastu och bad var det dags för sittning (bastu INNAN sittningen??!??!?! OMG WTF?!?!). HÄKS satte sig rutinmässigt på bästa platsen närmast maten...trodde vi. Detta visade sig vara jävligt fel, då deltapateterna anslöt sig till vårt bord. De rådde definitivt bot på Grelbers ovanligt glada humör som hon har plågat oss med i sommar. Ett par trasiga hängslen och två öhlburkar blötare var Grelber sitt gamla elaka jag igen. Detta var bara ett smakprov på allt som kastades (och hälldes) under sittningen. VEM VARE SOM KASTA?!?!?!!? 



Kvällen i siffror:

Antal skadade hängslen: 1
Antal befläckade hängslen: 7
Antal nakna människor som för evigt brännts in på våra näthinnor: ca 8-10 (vill man verkligen minnas exakt?)
Antal kastade tallrikar ärsoppa: hmmm????? vem vet...MMMMAMAAAAAAATTTTTKKKEREREIEIIIIIIIIIG?!?!?!!!!!!!
Antal personer som lär vakna upp med rejäla blåmärken efter att ha ramlar ner för trappan: cirkus 2ish
Antal minuter som sittningen varade: 14      (max)


Kvasten fick mus av Hächel...den orkade inte hela kvällen utan gick sönder.... :(



Antal blåmärken på Gamas röv: räkna själva



(rekonstruktion)


Propellersex (wroooommmmm)
//Nirving, Irving & Kvasten

Kommentera

Publiceras ej